In mei 2017 heb ik na zes jaar mijn vaste baan opgezegd om aan de slag te gaan als freelancer. Als conceptdenker schrijf ik voor het bedrijfsleven en de overheid. Je kunt me inschakelen voor webcontent (B-to-B, B-to-C, UX-copy), nieuwsbrieven, interviews en blogs. Maar ik schrijf ook langere teksten, zoals (wetenschaps)journalistieke atrtikelen, (kinder)boeken (zowel fictie als non-fictie) en brochures. Ik verplaats me zo goed mogelijk in degene voor wie ik schrijf, het liefst op basis van keiharde data én een optimaal samenspel tussen design en copy.

Als allround-redacteur verbeter ik webcontent, nieuwsbrieven, magazines, manuscripten, vertalingen en brochures. Ik kan teksten herschrijven, inkorten en/of corrigeren.

Opdrachtgevers:

 • Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
 • Vilans | Waardigheid en Trots
 • 24Kitchen/A.W. Bruna
 • JS/Nederland
 • J.M. Meulenhoff
 • Festina Lente Amsterdam
 • InMind
 • Nijgh & Van Ditmar
 • De Bezige Bij
 • Nieuw Amsterdam Uitgevers
 • Lebowski
 • De Hazen Grafische Vormgeving
 • Stichting NIDOS Vluchtelingenbegeleiding
 • Orangebike fietsverhuur
 • Dagblad De Gelderlander
 • Van Goghstudio.nl