De feestelijk bedoelde slogan van het oogstseizoen, dat loopt van het najaar tot aan de winter, luidde: ʻGo wild!ʼ Deze slogan bevatte een leuke kwinkslag, want niet alleen werden natuurliefhebbers ermee opgeroepen ʻde wildernisʼ in te trekken, tevens werden ze ermee aangemoedigd om helemaal ʻwildʼ te gaan op het gebied van dodelijk wapentuig. Immers: jagen met behulp van enkel een jachtgeweer was ook zo saai. En dus had het Wisconsin Department for Natural Resources ervoor gezorgd dat dieren oogsten dit seizoen leuker was dan ooit: je kon uit je dak gaan tijdens de kruisboogweek, er was musketschieten voor gehandicapten, een pijl-en-boogweek met echte native Americans, een semi-automatic-rifle-week én een shotgun-schieten-voor-minderjarigen-vierdaagse. Ik verzin dit allemaal niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s